14 Dagen bedenktijd  30 Dagen bedenktijd: 

Al uw aankopen op Spaendoncksport.nl vallen onder de Wet "kopen op afstand". Hierdoor heeft u altijd 30 dagen de tijd om uw bestelling te retourneren wanneer deze uiteindelijk toch niet naar wens is.

 

Gratis verzending   Gratis verzending:

m.u.v. de bespanmachines,  worden alle andere artikelen door ons gratis verzonden. Dit geldt voor elke bestelling boven de € 35,-. Voor bestellingen die onder de grens van € 45,- vallen,  rekenen wij verzendkosten van € 5,95 per zending. 

 

14 dagen retourrecht   20 Jaar ervaring:

Het verkopen van tennis en-golfartikelen vereist veel kennis en ervaring. Dankzij de grote affiniteit met de tennis en-golfsport staat Spaendonck Sport altijd voor u klaar om de laatste ontwikkelingen op tennis en-golfgebied aan u uit te leggen.

 

100% Veilig bestellen    100% Veilig bestellen:

U wilt er zeker van zijn dat uw bestelling en betaling in een veilige omgeving gebeurt.  De gegevens die u invult op onze website worden alleen gebruikt voor het correct verwerken van uw bestelling. Wij garanderen dat wij uw gegevens niet doorverkopen aan derden. Uw gegevens worden via een zogenaamd SSL-certificaat doorgestuurd.

 

Beste service, laagste prijs!   Beste service, laagste prijs!

Spaendonck Sport staat al langer als 20 jaar voor voordelig tennis en-golfplezier. Onze scherpe prijzen zorgen voor het voordeel, onze klantenservice voor het plezier. 

Kassa  

Geen artikelen

Administratiekosten € 0.00
Totaalprijs (inclusief btw en kosten) € 0.00

Afrekenen

TOP DEALS!

Search