Betalen kan online via de afrekenmodule van Spaendonck Sport.nl of in onze winkel.

Wij bieden u diverse betaalmogelijkheden, zoals:

 

 • iDEAL
  De meest eenvoudige en veilige betaalmethode voor online betalingen binnen Nederland. U betaalt via de u bekende manier van internetbankieren bij uw bank. Betalen via iDEAL is tevens de snelste manier om uw bestelling te betalen. Betaling met iDEAL is bovendien voor u geheel gratis!

 

 • Mistercash
  Het online betalen met Mistercash gaat zeer snel en is zeer veilig. De betaling is binnen enkele seconden aan de begunstigde overgemaakt en het bedrag wat je wilt betalen wordt direkt van je rekening afgeschreven. Dit geeft een duidelijk overzicht van de bankbetalingen. Bij Mistercash wordt het dus niet aan het einde van de maand in één keer afgeschreven waardoor soms het overzicht verloren gaat. Verder zitten er ook geen extra kosten aan verbonden wat bij het betalen met een credit card vaak wel het geval is. Mister cash heeft dus vele voordelen ten opzichte van een credit card en is net zo snel. 

 

 • Sofort (voorheen Direct e-Banking):  
  Direct e-Banking is een eenvoudige, snelle en veilige online-betaalmethode , die gebaseerd is op online banking. Bij het betalen met direct ebanking wordt u via een beveiligde verbinding verder geleid naar uw online bankrekening bij uw financiële instelling. Hier meldt u zich aan en bevestigt u de betaling met een TAN, Random Reader of Digipas. 

 

 • Vooruitbetaling per bank 
  U kunt kiezen om het totaalbedrag via een overschrijving over te maken aan SpaendonckSport.nl. U dient dan zelf de betaling te voldoen via internetbankieren of via een schriftelijke overschrijving. Wanneer u deze betaalmethode kiest, dan ontvangt u van ons alle benodigde betaalgegevens via e-mail nadat u uw bestelling heeft geplaatst. Ook een vooruitbetaling per bank betaalt u niets extra. Betalen via een overschrijving een vertrouwde betalingsmethode. Wel zal het bedrag één tot enkele dagen onderweg zijn voordat SpaendonckSport de betaling ontvangt. Dit kan de levering vertragen. Zodra de betaling binnen is ontvangt u hiervan een bevestiging en wordt diezelfde dag, mits op voorraad, uw bestelling verzonden. 

 

 • Contant in onze vestiging
  Wanneer u de artikelen komt afhalen bij onze vestiging in ‘s-Hertogenbosch dan kunt u er voor kiezen om de artikelen contant te betalen. Op deze manier betaalt u geen verzendkosten. 

 

 • PIN-betaling in onze vestiging
  Bestellingen kunnen in onze winkel ook met PIN betaald worden. Dit geldt echter uitsluitend voor Nederlandse klanten. 

 • PayPal:
  Heeft u een account bij PayPal dan kunt u hieruit de betalingen in onze webshop uitvoeren. U wordt na deze keuze automatisch doorgezet naar het betaalscherm van PayPal om daar de betalling te verrichten. Voor een PayPal betaling vragen wij u een vergoeding van 3,5% over het bestelbedrag

   
 • Creditcards:
  Via de PayPal betaalmethode heeft u ook de mogelijkheid om met uw creditcard te betalen. PayPal accepteert voor ons  Mastercard, Discover en American Express. Voor een Creditcard betaling vragen wij u een vergoeding van 3,5% over het bestelbedrag.


Rekeninginformatie SpaendonckSport

Binnen Nederland kan gebruik gemaakt worden van ons ING rekeningnummer: 64.94.601, ten name van: Spaendonck Sport, vestigingplaats: ‘s-Hertogenbosch
Onder vermelding van uw bestelnummer.

Buiten Nederland kan gebruik gemaakt worden van ons IBAN ING rekeningnummer: IBAN: NL 03 INGB 0006494601
BIC: INGBNL2A
Ten name van: Spaendonck Sport Nederland met vestigingsplaats: ‘s-Hertogenbosch
Graag ook uw bestelnummer vermelden.

 

Geannuleerde bestellingen

Reeds betaalde bestellingen die u wilt retourneren worden gecrediteerd door de administratieafdeling van SpaendonckSport. U ontvangt hiervan een creditfactuur en de betaling ontvangt u altijd via rekeningoverschrijving. Vergeet niet bij de annulering van de bestelling uw rekeningnummer te vermelden.

Kassa  

Geen artikelen

Administratiekosten € 0.00
Totaalprijs (inclusief btw en kosten) € 0.00

Afrekenen

TOP DEALS!

Search